Voor een scootmobiel in Nederland bent u bij hét scootzorg zeker aan het juiste adres. Wij hebben veel expertise in de branche en op het gebied van leveringen in Nederland en kunnen u van alle informatie en gemakken voorzien. De visie van waaruit wij werken is mobiliteit is vrijheid, hetgeen tot uiting komt in ons dienstenpakket. Wij willen uw mobiliteit garanderen door niet alleen scootmobielen te leveren, maar ook alle randzaken op ons te nemen. Zo mag de vrijheid niet beperkt worden door pech of mankementen aan het voertuig. Daarvoor hebben wij een 24/7-servicedienst, waarbij u altijd voorzien zult worden van vervangend vervoer.

Wanneer u een startende scootmobielrijder bent, kunt u een testrit maken, theoriecursussen volgen en daarnaast natuurlijk een volledige rijopleiding via ons krijgen. De zekerheid dat u controle over het rijtuig heeft, zal ervoor zorgen dat u een stuk comfortabeler te weg op gaat! Voordat de aankoop daadwerkelijk rond is, kunnen wij u voorzien van professionele en vrijblijvende adviezen. Onze experts kunnen u wijzen op ideale producten die op uw behoeften aansluiten en kunnen u daarnaast begeleiding aanbieden bij lastige randzaken, zoals bijvoorbeeld de aanvraag van het Persoonsgebonden Budget (PGB) en de afhandeling daarvan.

Een greep uit het scootmobiel-assortiment

Er worden hieronder vier typen scootmobielen aangeboden, die allen hun eigen kenmerken hebben, maar wel te modificeren zijn naar uw wensen. Via de partners van scootzorg kunt u echter een veel uitgebreidere keuze maken uit wel tientallen modellen. Zo vindt u altijd een model dat past bij uw wensen en budget. Gebruik hiervoor de scootmobiel keuzehulp.

  • De VB 40 is het 4-wiels instapmodel dat voornamelijk gericht is op comfort. De gemakkelijke stoel, de verstelbare zitting, leuning en stuur ende hydraulische vering zorgen voor optimaal rijcomfort.
  • De VB 50 is gericht op prestaties en design. Een echte blikvanger dus! De dubbele koplampen, glanzende kappen en de accu met een actieradius van 50 kilometer en een snelheid van 17 km/u zijn de belangrijkste specificaties van dit model.
  • De VB 80 doet zijn naam eer aan. Het vermogen van dit originele Van Beers-model is ongekend: op één acculading kunt u 80 kilometers rijden, terwijl het vermogen een snelheid van 21 km per uur toestaat!
  • De GoGo Traveller is een inklapbaar model. Deze uitvoering bestaat uit 5 verschillende onderdelen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren en te onderhouden is. De ideale keuze voor binnenshuis gebruik, vakantie en uitstapjes!

Service Pakket en verzekering

Met een servicepakket bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van een uitstekende service voor uw scootmobiel. U krijgt uw Pechhulp Pas met het noodtelefoonnummer dat u dag en nacht kunt bellen als u met pech staat. Met de thuisservice zit u nooit op hete kolen en repareert de servicedienst uw scootmobiel thuis terwijl u zit te wachten. Indien uw scootmobiel niet direct gerepareerd kan worden krijgt u vaak geheel gratis een vervangende scootmobiel tot uw eigen scootmobiel gerepareerd is.