Omafietsen

OMA FIETSEN VOOR IEDEREEN

Oma fietsen, wie kent dit populaire model nu niet?

Oma fietsen
fietsen
Omafiets

Maar er zijn veel mogelijkheden met dit model fiets waarvan wellicht niet iedereen op de hoogte is. Wil je een oma fiets aanschaffen? Kijk dan eerst goed rond wat voor oma fietsen er allemaal te koop zijn.

MAAK EEN PROEFRIT OP OMA FIETSEN

Voor oma fietsen geldt hetzelfde als voor iedere andere fiets. Zorg dat je er eentje kiest die bij je past en waar jij dus plezier van hebt. Je kunt prima de nodige informatie over een fiets online lezen maar het is altijd beter een oma fiets eerst uit te proberen voordat je deze daadwerkelijk koopt. Maak altijd eerst een proefrit zodat je weet of dit model echt geschikt is en je de juiste fiets koopt.

FIETSEN

WEL OF GEEN VERSNELLINGEN?

Als je een oma fiets wilt kopen heb je om te beginnen de keuze uit een fiets met of zonder versnellingen. Als je kiest voor versnellingen kan het aantal verschillen en krijg je een fiets met handremmen in plaats van met een terugtraprem waarmee een standaard oma fiets is uitgerust. Kijk wat jij zelf het makkelijkste vindt om te hebben voordat je een fiets uitkiest.

OMA FIETS VOOR TRANSPORT

Een oma fiets is niet alleen verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. De fietsen kunnen in allerlei verschillende kleuren geleverd worden zodat er altijd wel eentje bij is die bij jouw smaak past. De fietsen kunnen voorzien worden van een transportrekje op de voorzijde maar dit is niet standaard bij een oma fiets, in tegenstelling tot bij een transportfiets waar het rekje altijd al op zit.

FIETS VOOR TRANSPORT
ELEKTRISCHE OMA FIETS

ELEKTRISCHE OMA FIETS

Je kunt ook kiezen voor een elektrische variant van de oma fiets. Hierbij zit de accu onder de bagagedrager zodat deze niet echt opvalt en verder heeft de fiets voorop een laadrekje. Dit kun je zelf voorzien van een kistje of mand zodat je er altijd handig al je spullen in mee kunt nemen. De elektrische variant van de oma fiets heeft alle kenmerken die de gewone oma fietsen ook hebben maar je trapt er gewoon handiger en lichter mee als het hard waait of het heuvelachtig is.

LEUK DE OMA FIETS OP MET DIVERSE ACCESSOIRES

Een oma fiets is niet alleen makkelijk herkenbaar aan het model maar biedt je ook de nodige stevigheid. Het zijn degelijke fietsen waarop je altijd goed recht zit en die voorzien kunnen worden van tal van accessoires. Hierbij kun je onder andere denken aan een krat of mand voor voorop, bloemslingers voor het stuur, een speciale standaard, fietstassen die leuk bij de kleur van de fiets passen enzovoort. Om je oma fiets helemaal in stijl te maken, maak je deze uiteraard af met de accessoires die jij leuk vindt.

fiets ACCESSOIRES

TWEEDEHANDS OMA FIETSEN

Wil je graag een oma fiets kopen maar heb je maar een klein budget? Dan kun je ervoor kiezen een leuk tweedehands exemplaar aan te schaffen. Deze worden er voldoende aangeboden zodat de keuze ruim is. De fietsen worden door diverse leveranciers gemaakt zodat je ook altijd een keuze hebt in het merk oma fiets.