Een fiets kopen is in Nederland heel gebruikelijk. Nederland is hét fietsland van de wereld en nergens anders worden fietsers zo gefaciliteerd als in ons land. Het netwerk van fietspaden is indrukwekkend en zeker omdat de binnenstad steeds meer onbereikbaar wordt met de auto, zal de fiets alleen maar aan populariteit winnen. Maar om goed gebruik te kunnen maken van de fietspaden in Nederland moet je wel een goede fiets hebben. Daarom is het verstandig om op tijd een nieuwe betrouwbare fiets te kopen.

Betrouwbare en minder betrouwbare tweedehands fietsen kopen 

Net als bij auto’s geldt dat je goede en minder goede tweedehands fietsen hebt en het is dus zaak een betrouwbaar adresje te vinden waar je een goede gebruikte fiets kunt kopen, viaBOVAG is zo’n adres. Koop je daar een fiets, dan weet je dat je een goede gebruikte fiets koopt. Niet voor niets krijg je een half jaar garantie op de fiets en krijgt de fiets nog een afleverbeurt. Daarnaast wordt de fiets voor ie mee naar huis mag nog een check op veertig belangrijke punten. viaBOVAG werkt bovendien met een omruilgarantie en het aanbod is ook al indrukwekkend. Je koopt er even gemakkelijk elektrische-, dames-, heren- en kinderfietsen, terwijl je er ook voor racefietsen en mountainbikes kopen aan het goede adres bent. Bij viaBOVAG koop je een gebruikte fiets waaraan je nog jarenlang plezier gaat beleven.  

 

Ga niet ongetraind op vakantie 

Wil je met de fiets op vakantie en is fiets kopen daarom nu prioriteit? Lees dan altijd even de fietsvakantie Nederland tips. Want als je optimaal wilt genieten van de vrijheid die een vakantie per fiets je biedt, moet je wel een aantal zaken weten. Wat zeker ook belangrijk is, is dat je goed getraind bent als je met de fiets op vakantie gaat. Je fietst al snel dertig kilometer per dag en ongetraind valt dat niet mee. Een goede fiets is evenzeer bepalend of sprake is van een geslaagde vakantie of niet. Je bespaart in elk geval veel geld door de fiets te pakken en je bent nog gezond bezig ook. Speciaal voor de vakantie zou je ook kunnen kiezen voor een elektrische fiets.